Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség
  • Banner 1

Best Print Hungary 2018 verseny díjátadó ünnepsége

Idén 16 cég és 2 oktatási intézmény nevezett 104 nyomdai terméket a versenyre. Bár sok, kíváló teljesítményű nyomdát és oktatási intézményt hiányoltunk a nevezők közül, a zsűrinek így sem volt egyszerű dolga. Évről-évre magasabb a színvonal, egyre nehezebb feladat kiválasztani a legjobbakat. Az eredmény sokak számára okozott meglepetést, hiszen a Grafikai nagydíjat egy Junior kategóriás termék vitte el, míg a Nyomtatási nagydíj győztese korábban nem indult a versenyen. 

A díjátadó ünnepség alkalmával minden benevezett terméket kiállítottunk, így a vendégek saját szemükkel győződhettek meg arról, hogy milyen erős volt a mezőny.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a zsűri tagjainak: Balogh Ádám, a zsűri elnöke, Prokai Piroska, Vágó Magdolna, Jakubász Péter, Szabó József, Muzsik István és Varga Buda.

Köszönet illeti továbbá a különdíjakat felajánló partnerszervezeteket: a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesületet, a Csomagolás és Anyagmozgatási Országos Szövetség és Print&Publishing Kiadó.

Képgalériánkban megtekinthetik a győztes termékek fotóit és a díjátadó ünnepség képeit.  A letölthető fájloknál külön is megtalálható, hogy mely termékek milyen eredménnyel szerepeltek a versenyen.

Vissza