Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség
  • Banner 1


Üdvözöljük
a Best Print Hungary
verseny honlapján!

Kevés olyan hétköznapi tárgy vesz körül bennünket, amely egyszerre három érzékszervünkre is hat. A print ilyen. Elbűvöl a látványa, szívesen simítunk végig egy fényes magazin lapján és ki ne ismerné a frissen nyomtatott könyv illatát? De még kevesebb olyan tárgy van, amelyikhez az emberek érzelmileg is kötődnek. Mindenkinek van kedvenc könyve, amit magával vinne egy lakatlan szigetre. A vásárlási döntésekben nagyobb hangsúly esik a csomagolásra, mint a belezárt termékre. Egyszerűen szeretjük a szép kiadványokat.

Számunkra, akik a print világában dolgozunk – legyen az grafikus vagy nyomda - a munkánk a szenvedélyünk és büszkeségünk. A Best Print Hungary az a díj, amellyel megmutathatjuk, bizonyíthatjuk a világnak, nem alaptalan a nyomtatott kiadványok felé megnyilvánuló szeretet.

A verseny a print teljes spektrumát fogja át és kiemeli a kiválók között a legkiválóbbakat. Ha Ön is úgy gondolja, hogy termékei valóban kitűnnek az átlagból, nevezzen a Best Print Hungary versenyre. Ez a print ünnepe.

Ünnepeljünk együtt!

Best Print Hungary 2020.

Best Print Hungary 2020.

Idén is várjuk az elmúlt év legkiválóbb nyomdai termékeit a Best Print Hungary versenyre

Best Print Hungary 2019 - díjazottak

Lezajlott a Best Print Hungary 2019 verseny eredményhirdetése és díjátadó ünnepsége a PPDExpón, 2019. április 10-én 14 óra kezdettel.

Elolvasom

Best Print Hungary 2018 - Győztesek

A Best Print Hungary 2018 verseny győztes termékeinek bemutatását címre kattintva találják. Jövőre is várjuk nevezéseiket!

Elolvasom

Best Print Hungary 2018 verseny díjátadó ünnepsége

Június 14-én az Óbudai Egyetemen adtuk át a Best Print Hungary 2018 verseny díjait.

Elolvasom